De Twenterand Courant

Kop-krant

gemeentecontact-kop

Op 9 april 1938 verscheen de eerste Vriezenveense Courant. Inmiddels 78 jaar lokaal nieuws- en advertentieblad, die elke week in de brievenbus valt. Een krant die dicht bij de mensen staat met nieuws uit de buurt en buurtschappen, kleine en grotere kernen. Door de herindeling van de gemeenten, die in 2001 haar beslag kreeg, werd de krant omgedoopt in Twenterand Courant. Daarmee werd het lezersgebied en het bereik van de krant op slag uitgebreid. Sinds dat jaar dus niet meer alleen Vriezenveen, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Bruinehaar, de Pollen en de Westerhoeven, maar ook Den Ham, Geerdijk en Vroomshoop. De krant kent nog altijd een hechte band lezers. Ondanks de talrijke fusies en overnames in krantenland is deze courant nog altijd een zelfstandig opererende lokale krant. Ook in de 21e eeuw is de Twenterand Courant nog altijd een abonnementskrant met een gedeelte Gemeentecontact. Hierin staan de gemeentelijke publicaties.

De ‘Twenterand Courant’ wordt uitgegeven door Drukkerij Boswinkel. De krant verschijnt elke week op donderdag in Vriezenveen, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Vroomshoop, Den Ham, De Pollen, Geerdijk .

Persberichten

Wij plaatsen graag uw (niet-commerciële) persberichten en foto’s.

U kunt deze mailen naar info@drukkerij-boswinkel.nl. Plaatsing uiteraard onder voorbehoud van ruimte en tijdige aanlevering.

Adverteren in de Twenterand Courant?

Dat kan! U maakt zo voordelig reclame in de gemeente Twenterand. Voor regelmatige of vaste adverteerders hanteren wij speciale tarieven. Als u adverteert dan is plaatsing van een commercieel persbericht geheel gratis. Wij mailen u graag de actuele tarieven en de formaten. Voor meer informatie: administratie@drukkerij-boswinkel.nl

Sluiting

De Twenterand Courant sluit op dinsdag 12.00 uur voor het verschijnen van de krant (tenzij anders vermeld).

Bezorgklachten

Onze bezorgers doen hun uiterste best de krant bij u te bezorgen. De krant moet uiterlijk donderdagavond bij u op de mat liggen. Is dit niet het geval, laat het ons dan weten (tel. 0546-561232 of mail uw klacht naar administratie@drukkerij-boswinkel.nl).