Diensten

Drukkerij Boswinkel beschikt over een professionele DTP studio, waarmee we u zeer snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw drukwerk, zoals logo's, huisstijlen of promotiemateriaal. Uiteraard werken we uitsluitend met professionals. Bovendien hebben we geavanceerde kleurproefsystemen tot onze beschikking. Daardoor bent u verzekerd van een mooi én goed design dat naar uw wens is gemaakt. Nadat u akkoord hebt gegeven op het design kunnen we overgaan tot het drukken van het product. Dankzij onze geavanceerde machines kunnen we snel leveren.

Geboortekaarten

Jullie zijn zwanger! Hartelijk Gefeliciteerd en veel succes en plezier met alle voorbereidingen. Drukkerij Boswinkel drukt graag jullie geboortekaartje.

Kaarten uitzoeken
De mooiste kaarten voor een geboorte vind je bij Drukkerij Boswinkel. Via onderstaande linkjes kun je ons aanbod kaarten bekijken. Liever op je gemak thuis in een 'echt' boek een kaart uitzoeken? Ook dat kan. Wij hebben een aantal boeken die je mee naar huis mag nemen.

Voorbeelden

Huwelijkskaarten

Jullie hebben trouwplannen! Een hele leuke tijd en er moet veel geregeld worden. Hier hoort een mooie huwelijkskaart bij. Wij helpen jullie graag.

Er zijn diverse collecties beschikbaar. Jullie kunnen de boeken bij ons op je gemak bekijken. Willen jullie de collecties liever thuis bekijken, dan kunnen jullie de voorbeeldboeken een paar dagen mee naar huis nemen. Jullie kunnen ze zonder afspraak bij ons komen ophalen aan Westeinde 583 te Vriezenveen.

Voorbeelden

Jubileumkaarten

Tijd voor een feest binnenkort? Gezellig… Zoekt u een kaart voor een jubileum of speciale gelegenheid. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben boeken met voorbeelden beschikbaar. Wilt u het graag simpel houden, dan hebben wij ook mooie voorbeelden om te bekijken. En hebt u zelf een leuk idee, dan willen wij u graag helpen uw idee te verwezenlijken.

Voorbeelden

Rouwkaarten

Op het gebied van rouwdrukwerk is de laatste jaren veel veranderd. Naast het aanbod van de traditionele rouwkaarten en rouwbrieven is er steeds meer persoonlijk drukwerk te vinden. Wij verzorgen o.a.:

  • Rouwkaarten
  • Dankkaarten
  • Liturgieën / Orde van Dienst
  • Foto's (voor op de kist)

U hebt in uw directe omgeving te maken met een overlijden. In deze periode van verdriet heeft u een hoop te regelen, waaronder het uitzoeken van een passende rouwkaart. U wilt graag dat de rouwkaarten aansluiten bij het karakter van de persoon die is overleden. Omdat u al zoveel moet regelen in een nare korte tijd, is het fijn als u een drukkerij kan vinden die u respectvol bijstaat bij het vinden van de juiste rouwkaart.

Drukkerij Boswinkel bestaat sinds 1935 en heeft een jarenlange ervaring met het drukken van rouwkaarten. Wij drukken vaak nog dezelfde dag de door u bestelde rouwkaarten om zo te zorgen dat u uw familie en vrienden ruimschoots de gelegenheid kunt bieden afscheid te nemen. Wij hebben een uitgebreide basisselectie voorradig. Kiest u toch liever voor een rouwkaart met een persoonlijk karakter. Een persoonlijke rouwkaart door middel van een foto of afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Wij staan graag tot uw beschikking om uw wensen verder uit te werken.

Voorbeelden

Kerstkaarten

Kondig het nieuwe jaar aan met onze zakelijke kerstkaarten voor bedrijven. Een stijlvolle kerstkaart is het visitekaartje voor uw bedrijf. De kerst- en nieuwjaarskaarten kunt u online bekijken op de volgende pagina. Ook hebben we de kaarten in de voorbeeldboeken staan. Bekijkt u deze liever? Bel dan 0546-561232 of stuur ons een e-mail administratie@drukkerij-boswinkel.nl, dan zullen we de boeken voor u klaarleggen of bij u bezorgen.

Voorbeelden

Drukwerk

Soms is het wenselijk om nauw betrokken te zijn bij het tot stand komen van uw drukwerk. Het voordeel van een drukkerij in de buurt is dat u altijd binnen kunt lopen.

Briefpapier

Briefpapier is onmisbaar in vrijwel iedere organisatie. Het is een van de basisonderdelen van uw huisstijl. Gedrukt briefpapier ziet er vaak veel mooier uit dan briefpapier dat bij u op kantoor uit de printer rolt. Dat geeft voor velen de doorslag om toch voor een drukkerij te kiezen voor het maken van briefpapier. Drukkerij Boswinkel heeft veel ervaring in het ontwikkelen en drukken van briefpapier voor uiteenlopende organisaties. Wij drukken uw briefpapier, vervolgpapier of factuurpapier op papier van uitstekende kwaliteit en houden er rekening mee dat deze probleemloos kan worden gebruikt in uw printer. Briefpapier kan in zwart/wit of full colour gedrukt worden, eenzijdig of dubbelzijdig.

Enveloppen

Enveloppen zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein en met of zonder venster: er zijn diverse mogelijkheden. Enveloppen zijn een van de basisonderdelen van uw huisstijl. Drukkerij Boswinkel drukt voor u enveloppen in ieder standaard formaat. Van C4 tot A4 en alles er tussenin. Indien gewenst kunnen we het port betaald logo ook al drukken, dat scheelt u veel tijd. En al onze enveloppen zijn voorzien van een eenvoudige plakstrip.

Introductieactie

250 vel briefpapier
250 visitekaartjes
250 vensterenveloppen A5

voor €245,-*

*1-zijdig digitaal gedrukt op standaard wit papier, geheel full colour. De prijs is exclusief opmaak.

Neem contact op